Curiosidades en dosporcuatro
 
Home Artículos  

RECORDES? Viu les millors cançons de la teva vida

31 Jul 2011

visto 722 veces


RECORDES? és el grup musical que et farà gaudir de les millors cançons de la teva vida. Durant més d'una hora, et trobarás envoltat de records i de somnis dels més dolços moments de la teva història.
Durant el show, fem un repàs a temes com Un Beso y una Flor, Boig per Tu, La Puntaire, New York, Cuando Cuando i molts més, magistralment interpretats per quatre cantants de la talla de:
XAVIER SOLÀ, amb una gran presència a tots els escenaris de Catalunya i més enllà dels Pirineus, peça important del mític grup dels 60' LOS DE LA TORRE, que tots recordem molt especialment pel seu tema A Mallorca Voy
LAURA MARTÍ, figura imprescindible quan parlem de la música de la nostra terra dels últims vint anys. Presentadora del programa de TV "Gent d´Aquí", mussa de les millors sales de festa de Barcelona i tota una llarga biografia, brodada amb lletres que han estat èxit darrera èxit.
IHSA BÉJAR. Coneguda veu de les millors orquestres del país i solvència reconeguda amb grups de la talla de El Bulevard del Ron, Orquestra Sedna Caribe, Constellation, entre d'altres. La seva imatge es fa popular arreu de Catalunya, gràcies al seu protagonisme dins del programa FESTA MAJOR de TV3.
FRAN DEVESA. Televisiu i polifacètic. Les seves actuacions a totes les televisions generalistes són freqüents, molt especialment a Telecinco, TV3 i Canal 9. Ha estat la veu i líder de grans formacions musicals, com la "Big Band Cotton Club" i del grup "The Garriguets" entre d'altres. Ell és la veu del REY LEÓN i d'altres produccions de Disney.
Les actuacions d'aquestes primeres espases de la cançó, van conduïdes per la singular mà d'una de les icones de la nit barcelonina. Parlem, evidentment, del mestre FRANK DUBÉ, conegut cantant i showman, que farà de presentador, ens cantarà algun dels seus hits i posarà la nota d'humor necessària per a que els 90 minuts ens passin volant.
L'espectacle RECORDES?, eminentment musical, va guarnit amb les espectaculars coreografíes del ballet OLD SCHOOL , amb un cos de ball de 4 professionals de la dança, que donaràn color i plasticitat a l'espectacle.
Tot seguit, un cop finalitzat l'espectacle, la gresca pot continuar amb una sessió de ball, de la mà de SANTY PORTA, director i presentador del programa de TV MINUTS REVIVAL, on gaudirem de les millors cançons de la nostra vida, encara que enllaunades, però dossificades magistralment pel SANTY. La sessió va il.lustrada per una seqüència d'imatges inèdites de l'època, com són els primers videoclips, NO-DOS i reportatges varis.
Pels qui vulguin continuar amb la festa, encara podem allargar la nit amb una sessió de KARAOKE, on tothom podrà demostrar les seves habilitats artístiques.
RECORDES? L'espectacle per a totes les edats.
CONTRACTACIÓ I MANAGEMENT: ccm MANAGEMENT Tel. 933400066  www.ccm-management.com

Tags: ball festamajo recordes remember reviure revival

Autor: CCMMANAEMENT

Publicar en:  Yahoo! MyWeb   Meneame   Fresqui   del.icio.us

Votar: Debes estar registrado para votar


Comentarios


Nombre 
 

Email 
(no será publicado)

Tu página web 
(opcional)
Dosporcuatro está formado por contenidos proporcionados por los usuarios. Cada nota o foto es añadido y votado por personas como tú.

Bienvenido a dosporcuatro, aqui podrás encontrar curiosidades de cine, publicidad, juegos, photoshop, internet, artículos interesantes, blogs, consolas...

Leer más
Suscríbete

sugerencias | aviso legal | acerca de | rss

Licencia Creative Commons El contenido de este sitio está bajo una licencia de Creative Commons.

Curiosidades, tutoriales, conocimientos y miscelánea.

Bienvenido a dosporcuatro, aquí podrás encontrar curiosidades de cine, curiosidades de publicidad, curiosidades sobre juegos, curiosidades de photoshop, curiosidades de internet, webs curiosas, curiosidades y humor, articulos interesantes y curiosidades de consolas xbox, ps3, wii y psp.

Dosporcuatro.com recopila noticias curiosas e interesantes que existen en Internet. Os ofrecemos las curiosidades más interesantes y raras. Utiliza nuestro buscador para encontrar notas sobre cine, publicidad, juegos, photoshop, internet, curiosidades, artículos interesantes, blogs, consolas... Escribe alguna curiosidad en nuestro buscador, tenemos de todo.


Curiosidades | tutoriales photoshop | directorio web y posicionamiento | Diseño y desarrollo web
Intercambio de juegos usados | Press releases | Tutorials | Notas de prensa | Asesoria virtual para empresas

Valid HTML 4.01 Transitional   [Valid RSS]